Selim Bilgin 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Cem Işık yazdı: Yapma bunu yapmaaa. Yine sarı sitede buldum kendimi yahu:) Bir tane satılık vardı da gitmiş, ben de baktım şimdi. Emirgan civarında görüyorum bir tane de. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Güneş kremi yapmak için çinko oksit almıştım. Yemeklere 1 kaşık atayım bari Arif Aykın yazdı: Sebep ne diyorlar? D, C ve çinki vücut direncini arttırıyor bağışıklığı destekliyormuş. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Mert Yeldan yazdı: D, C ve çinki vücut direncini arttırıyor bağışıklığı destekliyormuş. Eşimde aft vardı, sağlık ocağına falan gittik, eczaneden ilaç aldık gelmedi. Çinko desteği ve d vitamini alıp çayı azaltınca birden geçti. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Cem Işık yazdı: En güzeli RS 6. Ankarada yanımdan gazlayıp geçti, gök gürlüyor, yanıma yıldırım düştü sandım kırmızıda geçen kahverengi bir tanesine ortadan giriyordum iki gün önce. ön sıranın çaldığı kornalardan anlamıştır soyağacını andığımızı herhalde Ali Darbaz yazdı: Toyota prius olsada binsek sinovak olsada olsak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 wass ist loss hier mensch? Cem Işık yazdı: Yapma bunu yapmaaa. Yine sarı sitede buldum kendimi yahu:) Herr Jon Licht Yorum bağlantısı
Tahir İlter 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Fatih Keskin yazdı: Audi varken Gely mi binelim yani Evdeki kombide made in germany yazıyor senelerdir sorunsuz çalışıyor. Kombisi böyle olanın aşısı da iyidir diye Alman aşısı oluyorum ben. 🤪 1 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Tahir İlter yazdı: Evdeki kombide made in germany yazıyor senelerdir sorunsuz çalışıyor. Kombisi böyle olanın aşısı da iyidir diye Alman aşısı oluyorum ben. 🤪 yazın bi işe yaramıyor ama kuzum 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Bana 2 seçenek çıktı almanı seçtim. Sisteme girince iki seçenek çıktı, Sinovac ve Biontech. Biontech seçtim. AB ülkelerine gitme durumunda Çin aşısına sorun ihtimali için. Yoksa Çin aşısı da olurdum. Ab ülkelerine gitme durumum olsun diye seçtim ben de. Umarım bi fırsat doğar 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 videolarda en önemli nokta şu: sol şerit hep boş. Selim Bilgin yazdı: Yenileri de güzel de imkan olursa bi V10 almak istiyorum. https://www.youtube.com/watch?v=2_8araTKUhs https://www.youtube.com/watch?v=5lN49rnpfmQ 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Bende müracaat ettim. Şöyle 100gr karışık yapın dedim bekliyorum 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Bende müracaat ettim. Şöyle 100gr karışık yapın dedim bekliyorum Bi koldan Çin, bi koldan Alman yaptır, ortada karışırlar zaten. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Ama kokteyl olmaz ki öyle Şemsiye kulak arkasına, zeytin ağıza 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Mert Yeldan yazdı: D, C ve çinki vücut direncini arttırıyor bağışıklığı destekliyormuş. Çocukların güneş kremlerini yapıyorum işte. Zeytinyağı, safçinko oksit, Hindistan cevizi yağı ve saf bal mumu. 7 senedir antalya’da sabahtan akşama kadar güneşte duruyor bizim kız. Krem sayesinde ne acı ne soyulma yaşıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 bende dün akşam alaman aşısını yaptırdım gönlüm çinlide idi ama bulamayınca bunu deneyeyim dedim. yıllarca alman arabalarına bindim pek şikayetim olmamıştı. inşallah bunda da olmaz 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Bende müracaat ettim. Şöyle 100gr karışık yapın dedim bekliyorum Alman aşısı çok kaba. Fransız bekliyorum ben. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Alman aşısı çok kaba. Fransız bekliyorum ben. Onların öpücüğü meşhur dikkat edin Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Bende bugün oldum Alman aşısından. Çalıştığım iş yerine İlçe Sağlıktan ekip geldi, alerjisi olanlara Çin aşısı, sağlam olanlara Alman aşısı vurdular. 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Dün gece 01:00 gibi kontrol edeyim dedim. Öncelikli gruptasınız yazıyor fakat son PCR testiniz pozitif çıktığı için randevu vermiyor. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Alman aşısı çok kaba. Fransız bekliyorum ben. Aşıyı yaparken örseliyorlar 😅 1 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Zeki Yelboğa yazdı: alerjisi olanlara hangi alerji? Polen alerjisi Biontech olmaya engel mi acaba? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Ben ve eşim pazar günü aşılanacak. Pfizer biontek olcez. Umarım kalpden gitmem. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Ben ve eşim pazar günü aşılanacak. Pfizer biontek olcez. Umarım kalpden gitmem. Merak etme gitmezsin, aşı ücretsiz 4 10 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Önder Özcan yazdı: Merak etme gitmezsin, aşı ücretsiz Yok biontek olanlar kalp hastalığı çekiyormuş. acile yatırıp kurtarmışlar. https://eksisozluk.com/biontech-pfizer-asisinda-kalp-rahatsizligi-iddiasi--6949252?a=popular Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Alptuğ Özcan yazdı: hangi alerji? Polen alerjisi Biontech olmaya engel mi acaba? Detayını bilmiyorum, sadece alerjisi olanlar denildi, gördüğüm kadarıyla da kimse çıkmadı zaten. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts