İçeriğe Yönlendir

Iphone 4G/4S Sorular, İncelemeler Ve Uygulamalar

Onur Demir

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

İnşallah, şantiyeden bir ayrılabilsem gelirimde... Canlı yorum yaparsam toplantı kitlenir, olay çıkar vallahi :D

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
(düzenlendi)

Ali abi baltalama konumuzu :p yok öyle bişey kandırmışlar seni :)

kardeşim 3GS'te ios5 kullanıyor uzun zamandır,problem yok.. Apple android mi dandik yazılım çıkarsın :D :D :D

Bu arada Kartepeye gelde canlı canlı karşılaştıralım telefonları :)

Fatih,

Kısa süre içinde iPhone 4S'lere de JB geliyormuş.

pod2g söyledi...

Hadi inşallah :)

tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ben karşılaştırdım, baktımki sınıfında bile değil, al kardeşim ip 4 ünü dedim, anca oyun oynarsınız toplantıda :D:p

Doğru aslında, bu elmanın bir tane yazılımları var onla yıllardır aynı şeyleri yeni diye yutturuyorlar, andro daha dün çıktı gelişme hızına bak, aynı zamanda çıksalardı ios commoder 64 seviyesinde, andro i7 işlemcili laptop seviyesinde olurdu, zaten olacağıda o, gelişme-satış-uygulama sayısı ve çıkma hızı açısından siz bittiniz artık :tongue:

Kartepe soğuktur şimdi, hem burda fırtına var, araba wax lanmış garajda duruyor, kirlenmesin şimdi :D

Yorum bağlantısı
Emre Yılmaz54

Teşekkürler. Telefon 4.3.3 ve JB'li :) Hafta sonu ios5 kullanmak istiyorum. Simfree dediler ama nasıl anlarız bunu?? Haftasonu müsaitsen bi ios5 kuralım senle buna (telefon ile görüşerek). Yada görsel yönlendirmeli bir data varsa o da makbul olur :) Bende öğrenmiş olurum.

Mert Bey bu Sorunuzu Özel mesaj oalrakta yazmışsınız orada cevapladım :)

Shsh'larımı aldım. İstediğim an 4.3.3'e downgrade yapabilirim... ;)

bu kesinlikle çok yerinde bir hareket :)

istediginiz zaman geri dönebilirsniz..

ben tanıdığım arkadaşlarım cihazlarını 5.0.1 e yükselttim hiç sorun yaşıyanı görmedim..

Ben karşılaştırdım, baktımki sınıfında bile değil, al kardeşim ip 4 ünü dedim, anca oyun oynarsınız toplantıda :D:p

Doğru aslında, bu elmanın bir tane yazılımları var onla yıllardır aynı şeyleri yeni diye yutturuyorlar, andro daha dün çıktı gelişme hızına bak, aynı zamanda çıksalardı ios commoder 64 seviyesinde, andro i7 işlemcili laptop seviyesinde olurdu, zaten olacağıda o, gelişme-satış-uygulama sayısı ve çıkma hızı açısından siz bittiniz artık :tongue:

Kartepe soğuktur şimdi, hem burda fırtına var, araba wax lanmış garajda duruyor, kirlenmesin şimdi :D

Ali Bey dediğiniz gibi gerçekten şirket stratejeliri gereği sizi versiyon yükseltmeye zoruluyorlar :)

ama bnde 5.0.1 ile 4lü versiyonlar arasında cok fazla fark var..

android ile ios kıyaslamasına gelince ios bana daha asır basıyor.

çünki; ios kesinlike daha sade ve kullanışlı bir işletim sistemi.

evet bazen çok fazla sıkıyorlar kullanıcılarını ama bunlar tamamen kulanıcının güvenliği için :)

bilmem belkide ben apple hastası olduğum içindir bu düşüncelerim :) :)

ama android li cihazları kullanayım dedim kesinlikle ios kadar kullanışlı olmadıklarını gördüm..

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sende haklısın, android zaten yapısı farklı, çok komplike, ios multimedya ağırlıklı sade basit, zaten kötü demiyorum, fazla abartıp erişilemez demesinler yeter, google benim malım da değil zaten, bana böyle karışık uğraştıran şeyler daha çekici geliyor, yoksa anında sıkılırım, hani derlerya ayfonu ya seversin ya nefret edersin, ben nefret etmiyorum ama elime alıp kurcaladıktan, kullandıktan sonra baktımki hep aynı heves falan kalmadı, bu uygulama yüklemek falan değil, isterse 2 trilyon uygulama olsun, alet tekdüze ve sıkıcı geliyor bana.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Hayatta sevmem şu virüs programlarını, Zırt pırt virüs bulup uyarı verirler. :D Ehh işte bize hiç lazım değil o virüs programları :)

Haa bir işletim sistemi, android kadar karmaşık ve sıkıntılı değilse nasıl olurda kalıcı hasar verirki? Yurtdışında şöyle böyle diyorları boşverelim, onlar bilmiyordur kullanmayı :D :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Denilen şu ki apple şirketi yazılımsal birşeyler yaparak alt modellerin yeni sürümle güzel çalıştığını fakat zamanla bu aletlerin nedense yavaşlayarak sıkıntı vermeye başladığını, kullanıcıların bu durumdan rahatsız olarak yeni modeli alma istediğine kapılmalarını sağlayacak şekilde ince ayar yaptığı yönünde, hasar derken çipi yandı gibi değil elbette, neyse artık ne kadar doğru siz göreceksiniz, doğru değilse ne ala...

Andro da bu iş zor, açık kaynak ve herşeyini yüzlerce insan değiştirebiliyor, karışık ve fonksiyonel, olması gerektiği gibi, bu sıkıntı ve sorunlardan doğan karışıklık değil ama, onu ayırmak lazım.

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Bende dün gaza geldim ios 5.0.1 iphone 4 ümü jailbreak yaptım ama cydia yı kullanamadım. Üstadlar hangi sourceleri, programları öneriyorsunuz? Çok karışık bir program gibi geldi bana hayal kırıklığı yaşadım. :(

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Bende dün gaza geldim ios 5.0.1 iphone 4 ümü jailbreak yaptım ama cydia yı kullanamadım. Üstadlar hangi sourceleri, programları öneriyorsunuz? Çok karışık bir program gibi geldi bana hayal kırıklığı yaşadım. :(

cydia.hackulo.us/

cydia.xsellize.com/

sinfuliphonerepo.com/

apt.pwncenter.com/

apple-news.fr/repo/

repo.insanelyi.com

repo.hackyouriphone.org

gir bu repoları, Sonra google a tavsiye cydia uygulamaları falan yaz çıkar bişeyler :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

"Yuru & Yaz" appstore da var ücretsiz bir uygulama

mzl.lkhhaxkk.320x480-75.jpg

mzl.ewcnxorq.320x480-75.jpg

PowerCAm ' ı da tavsiye ederim. Ücretsiz bir uygulamadır Appstore da.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Yılmaz54

Bilgehan Merhaba,

Onur'un verdiği adresleri ekle ve hackulo.us adresinden ınstallosu indir kur bu uygulama sayesinde istedigin uygulamalrı ücretsiz indirebeceksin.

birde istersen appleturk.net forumunda cydia store var orada ilgini çekecek şeyler bulabilirsin..

veya tema yüklemek yazı fontunu değiştirmek gibi değişik şeyler yapabilirsi..

ve asıl önerecegim Barrel 2 mutlaka yüklemeni tavsiye ederim :)

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

cydia.hackulo.us/

cydia.xsellize.com/

sinfuliphonerepo.com/

apt.pwncenter.com/

apple-news.fr/repo/

repo.insanelyi.com

repo.hackyouriphone.org

gir bu repoları, Sonra google a tavsiye cydia uygulamaları falan yaz çıkar bişeyler :)

Abicim çok teşekkür ederim bu sourceleri ekledim aradığımız tüm programlar var yani... :)

Bilgehan Merhaba,

Onur'un verdiği adresleri ekle ve hackulo.us adresinden ınstallosu indir kur bu uygulama sayesinde istedigin uygulamalrı ücretsiz indirebeceksin.

birde istersen appleturk.net forumunda cydia store var orada ilgini çekecek şeyler bulabilirsin..

veya tema yüklemek yazı fontunu değiştirmek gibi değişik şeyler yapabilirsi..

ve asıl önerecegim Barrel 2 mutlaka yüklemeni tavsiye ederim :)

Abi installos u kurdum gerçekten güzel bir program aradıklarımı buluyorum. Çok teşekkür ederim. Ayrıca Barrel 2 de harikaymış... :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Güzel sürükleyici strateji tarzı bir oyun yok mu tavsiye edeceğiniz?

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Quickopen i indirin cydiadan , applestoredan installous a gecis sagliyor. Appstorede begendiniz bi app oldugunda, parasinin yazdigi yerin hemen ustunde installous sekmesi yeraliyor ve direk o programin bulundugu installous sayfasina yonlendiriyor.

Yorum bağlantısı
Emre Yılmaz54

Strateji Sevmedigim İçin Bilmiyorum Mert Ama Ben brother İn Arms 2 Oynurdum Güzeldi..

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bilgehan yüzünü tam göremiyecekmiyiz senin :) parçaları birleştirmem lazım birde sol yanını eklersen tam olacak :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

İyi olmuş :) bu arada sitede çocuğun birisi ne demiş? spacer.gif

spacer.gif

"iphone işletim sistemi cep telefon dünyasının windows'u, android ise linux'udur. Birgün herkes iphone kullanacak ve bu yazıyı hatırlayacaksınız."

Doğru demişte ne dediğinin farkında değil garip :) android=linux ip çoktan bitmiş farkında bile değil garibim.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Ellerine Sağlık Mert :)

bu jailbreak 4s ve ipad 2 için geçerli..

Emre ne diyosun yapalım mı?

Bide sen sakaryada neredesin? yanına uğrayıp bi çayını içeyim sık geliyorum sakarya ya :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ellerine Sağlık Mert :)

bu jailbreak 4s ve ipad 2 için geçerli..

Afiyet olsun :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...