Misafir 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Ben hiç 16lık ya da class 4 kart kullanmadım. Hep 32 ve class 10 idi. Görüntü oynatamıyorsa, formata uygun sonlandırılmamış demektir. Sonlandırma işlemi kontaktan besleme kesildiğinde batarya tarafından yerine getirilir. Batarya bu işlem için yetersiz hale geldiğinde işlemi gerçekleştiremez ve görüntüyü oynatamazsınız çünkü oynatma programları anlamaz formatı. Ama yine de bu Çinliler ilginç insanlar; bazı kameraları düzgün bazılarının yamuk yapmış olabilir tabe, diyerek açık bir kapı bırakayım. Abi benim iki kartim da bozuldu ayrica. Kart samsung du ve tablette telefonda sorun yoktu. Yorum bağlantısı
Murat Dere 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Abi benim iki kartim da bozuldu ayrica. Kart samsung du ve tablette telefonda sorun yoktu. Doğrudur Necati'm, tabii ki yaşadıklarına göre konuşuyorsun ve haklısın. Da biz neye göre konuşuyoz ki acaba? Yorum bağlantısı
Turkay Enez 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 32 class 10 değil de sorun Kingston olabilir mi? Sorun 32gb10 mudur, Kingston mudur bilemem ama kesin olan bişey var. Sadece Kingston la ilgili değil. Başka markalarda da aynı sorun var. Sorun yaşanan kartların 32gb c10 olmaları ortak özellikleri gibi gibi... Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Iki kameramda basima geldi. 32 lik kart sorun yaratiyor. 16 da sorun yok. Yada Olgunun dedigi gibi class4 kullanin. Pille alakasi yok bence. Eyuboglu soyisimli bir arkadasta da ayni marka var ayni sorun vardi ne yapti bi ulasin isterseniz. Muhtemelen buralarda konusu vardir. Yukarida varmis konusu [emoji14] telefondan goremedim. Bir baska sorunda card dandik olabilir. Benim sorunum tam olarak aynı değildi. Kayıtlarda herhangi bir sıkıntı yok. Sadece kontağı kapadığımda 10 sn sonra cihaz kapanıyor sonra tekrar açılıyordu o dönem. Şuan bu sorun yok. Son kayıtta sıkıntı da yok. Yalnız kapanmaya yakın battery low uyarısı veriyor. Benim sorunum bataryadan kaynaklı geçici bir sorundu sanırım. Ben cihazı 5 dk'lık kayıt yapacak şekilde kullanıyorum. Ayrıca cihazda 2 farklı hafıza kartı kullanıyorum. İkisi de 32 gb class 10. Biri SP marka, diğeri sandisk. Bugüne değin hafıza kartıyla ilgili bir problem yaşamadım. Yorum bağlantısı
Murat Dere 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Sorun 32gb10 mudur, Kingston mudur bilemem ama kesin olan bişey var. Sadece Kingston la ilgili değil. Başka markalarda da aynı sorun var. Sorun yaşanan kartların 32gb c10 olmaları ortak özellikleri gibi gibi... O zaman ben de onu bunu bilmem, kesin olan bi şey var; benim kart da 32 ve ondur, heç bi sorun da yohtur. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 2 aydır toshiba 32 class 10 kullanıyorum, hiç sorun çıkarmadı. cihaz aracın kontağına bağlı. kontak açılınca kayıt başlıyor, kapatınca kesiyor. sorun yaşayan arkadaşlar kullandıkları cıhazı (logolumu, logosuzmu) ve cihaz versiyonunu yazarsanız, ona göre bir şeyler çıkabilir belki. Yorum bağlantısı
Murat Dere 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 2 aydır toshiba 32 class 10 kullanıyorum, hiç sorun çıkarmadı. cihaz aracın kontağına bağlı. kontak açılınca kayıt başlıyor, kapatınca kesiyor. sorun yaşayan arkadaşlar kullandıkları cıhazı (logolumu, logosuzmu) ve cihaz versiyonunu yazarsanız, ona göre bir şeyler çıkabilir belki. Logosuz benimkisi abi. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 hocam benimkide logosuz (sana uydum ) versiyonda 2.6, sanırım Mustafanınki logolu. Yorum bağlantısı
Tuncay Akyol 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 2 aydır toshiba 32 class 10 kullanıyorum, hiç sorun çıkarmadı. cihaz aracın kontağına bağlı. kontak açılınca kayıt başlıyor, kapatınca kesiyor. sorun yaşayan arkadaşlar kullandıkları cıhazı (logolumu, logosuzmu) ve cihaz versiyonunu yazarsanız, ona göre bir şeyler çıkabilir belki. Merhaba ; Tüm dostlarıma güzel bir hafta diliyorum. Sayın CERİTLİOĞLU, Cihazım logolu ve 3,2 versiyon, ( sitede en son alanlardan birisiyim ) Diğer sorun yaşamayan dostlar da SD card marka ve özelliklerininden bahsederse, faydalanırız. Bu arada dünkü sohbetten sonra ( park halinde de yapabilirdim ) arabamla gezmek istedim ki, cihazın kapanma ve açılma durumunu gözlemleyebileyim diye, 6 kez denedim, açılış animasyonla başlıyor ortalama 3 ila 7 dakikalık çekimler , kapanışlarda da açılıştaki aynı anim. tekrarlıyor, yani ani bir sonlanma yok. 6 kayıttan 2 si maalesef bozuk. Bilimsel bir veri olmasada basit gözlem mantığı içinde izninizle şu tezi ortaya atacağım. Sanırım 32 Gb Clas.10 ve şu yada bu marka fark etmiyor, her halükarda SD Card sorunu. ( Yazma ve okuma hızı yüksek performansta olmalı ) Elktr. Cihazlar için nasıl " Ya nasip " diyebiliyorsak , sanırım SD Cardında " Ya nasibi " var diye düşündüm. Lütfen katkı sağlayın tezime. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Ben logolu 2.7 kullanıyorum 1 yıldır, SanDisk 32 GB Class10 ile şimdilik bir problem yaşamadım çok şükür. Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Benim cihaz da logolu. Versiyonu tam hatırlamıyorum ama 2.7 olabilir. Akşama bakıp yazarım. Daha önce de dediğim gibi benim kayıtlarda herhangi bir problem yok. Sadece bataryadan kaynaklı geçici bir sorundu benim ki. Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Merhaba ; Tüm dostlarıma güzel bir hafta diliyorum. Sayın CERİTLİOĞLU, Cihazım logolu ve 3,2 versiyon, ( sitede en son alanlardan birisiyim ) Diğer sorun yaşamayan dostlar da SD card marka ve özelliklerininden bahsederse, faydalanırız. Bu arada dünkü sohbetten sonra ( park halinde de yapabilirdim ) arabamla gezmek istedim ki, cihazın kapanma ve açılma durumunu gözlemleyebileyim diye, 6 kez denedim, açılış animasyonla başlıyor ortalama 3 ila 7 dakikalık çekimler , kapanışlarda da açılıştaki aynı anim. tekrarlıyor, yani ani bir sonlanma yok. 6 kayıttan 2 si maalesef bozuk. Bilimsel bir veri olmasada basit gözlem mantığı içinde izninizle şu tezi ortaya atacağım. Sanırım 32 Gb Clas.10 ve şu yada bu marka fark etmiyor, her halükarda SD Card sorunu. ( Yazma ve okuma hızı yüksek performansta olmalı ) Elktr. Cihazlar için nasıl " Ya nasip " diyebiliyorsak , sanırım SD Cardında " Ya nasibi " var diye düşündüm. Lütfen katkı sağlayın tezime. SanDisk 32ye 10. Logosuz. Kontağa bağlı. Sorun yok. Bi ara batarya kaynaklı sonlandırmama sorunu vardı. Bataryayı değiştirdim. Sorun bitti. Yorum bağlantısı
Tuncay Akyol 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Dostlar, genel bilgi açısından şöyle bir soru sormak istiyorum ( bu teknik bir husus olduğundan sormak istiyorum yanlış bir soru usulü olabilir teknik kardeşlerim hoş karşılasın zira ben sözel okudum ) Örneğin bizim cihazlar ( mutlaka kayıt büyüklüğü ana etkendir ) örneğin 1920 * 1080 + 30 kare kayıtta iken, kayıt ( writter ) hızı nedir ? ( Buradan sd cart uyumluluğuna varmak istiyorum ) Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Aralık 2014 Yazar Paylaş 29 Aralık 2014 Dostlar, genel bilgi açısından şöyle bir soru sormak istiyorum ( bu teknik bir husus olduğundan sormak istiyorum yanlış bir soru usulü olabilir teknik kardeşlerim hoş karşılasın zira ben sözel okudum ) Örneğin bizim cihazlar ( mutlaka kayıt büyüklüğü ana etkendir ) örneğin 1920 * 1080 + 30 kare kayıtta iken, kayıt ( writter ) hızı nedir ? ( Buradan sd cart uyumluluğuna varmak istiyorum ) Class 4 bile bu cihazda rahatça yazabilmekte. 2 Yorum bağlantısı
Tuncay Akyol 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Class 4 bile bu cihazda rahatça yazabilmekte. Sevgili ERHAN, Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Dostlar, genel bilgi açısından şöyle bir soru sormak istiyorum ( bu teknik bir husus olduğundan sormak istiyorum yanlış bir soru usulü olabilir teknik kardeşlerim hoş karşılasın zira ben sözel okudum ) Örneğin bizim cihazlar ( mutlaka kayıt büyüklüğü ana etkendir ) örneğin 1920 * 1080 + 30 kare kayıtta iken, kayıt ( writter ) hızı nedir ? ( Buradan sd cart uyumluluğuna varmak istiyorum ) benim telefon 720p video çekiyor ve 9 983 Kbps, 1080p de 18 bin Kbps falan olsa, 2250 KBps yapar yani 2.2MB saniye falan. Yorum bağlantısı
Adem Tarı 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Bildiğim kadarıyla görüntü kalitesi gayet tatminkar fiyat/performans ürünlerinden birisi. Araç kameramı tercih ederken elemelerim sonucunda elimde kalan 2 seçenekten birisiydi... Yorum bağlantısı
Alper Köksal 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 merhabalar arkadaşlar. kayıtları falan güzel kamera ama kayıt sırasında değiştirme yapıyor. yani diyelim kart dolduğunda ilk kayıt ettiklerinden bazılarını bırakıyor. silmeye sondan başlamıyor. karışık silerek yenilerini kaydediyor. sizde de öyle oluyor mu? Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 merhabalar arkadaşlar. kayıtları falan güzel kamera ama kayıt sırasında değiştirme yapıyor. yani diyelim kart dolduğunda ilk kayıt ettiklerinden bazılarını bırakıyor. silmeye sondan başlamıyor. karışık silerek yenilerini kaydediyor. sizde de öyle oluyor mu? Hayır, olmuyor. Yorum bağlantısı
Alper Köksal 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Hayır, olmuyor. versiyondan olabilir mi? yaklaşık 8-9 ay kadar önce aldım. aldığım gibi de hiç güncelleme yapmadım öyle kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Alper Köksal 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 memory error hatası falan almıyorum. hata mesajı gelmiyor ekrana. stabil olarak kayıt yapıyor ama kayıt ettiği parçaları rastgele kayıt ediyor. misal kart doldu ya silmeye ilk kayıt ettiğinden değil kafasına göre başlıyor. mesela 2 ay önceki görüntü hala duruken 2 gün önceki kaydı silmiş oluyor. Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 versiyondan olabilir mi? yaklaşık 8-9 ay kadar önce aldım. aldığım gibi de hiç güncelleme yapmadım öyle kullanıyorum. İlk defa duydum bu sorunu. Onun için de hiç bir fikrim yok şu an için Alper. Keşke yardımcı olabilsem. Deneme-yanılma yapacaksın ancak. Sürüm değiştirmekle başlayabilirsin işe. Yeni sürümü bir at bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı
Alper Köksal 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 MOVIE klasörünün içine RO diye bir klasör daha açıyor kamera kendisi ve hem movie klasörüne hemde RO klasörüne atıyor. ama RO klasörüne az atıyor. baktım kamerada V2.7G versiyonu yüklü Yorum bağlantısı
Murat Dere 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 MOVIE klasörünün içine RO diye bir klasör daha açıyor kamera kendisi ve hem movie klasörüne hemde RO klasörüne atıyor. ama RO klasörüne az atıyor. baktım kamerada V2.7G versiyonu yüklü Alper, bende hiç o dediklerin olmuyor. Sahte olmasın seninki? Yorum bağlantısı
Recommended Posts