İçeriğe Yönlendir

Htc One Kullanım Deneyimleri

Akan Belen

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Güncelleme ile uygulama menüsü değişecekmiş, sms leri silmek için yukardaki 3 noktadan ileti dizilerini sile bas o kadar, yardım menüsünde detayları var, ister tek ister sadece bir kişiden gelen tüm sms leri yada alayını yada seçerek silebilirsin, basılı tutmana gerek yok...geri kalan sıkıntılarınsa güncelleme ile hallolucak sanırım, gelsede görsek artık.

Bende öyle zorladımki kasılsın diye, banamısın demedi, şuan andro cihazlarda tek geçerim bu aleti.

İşin iyi yanı, bunda jb ye gerek yok, ya hepsini kendisi yapar, ya marketten bulursun yada güncelleme gelir, gayet güzel.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer, htcdev deki uyarı bencede bilmeyenler için uyarı niteliğinde, düzgün rom yüklersen sıkıntı olmaz, ben çok kurcaladım (wildfire S) banamısın demedi, başka markalarda da çok denemelerim oldu, hiçbirinde sorun yaşamadım, iyice araştırıp uygun rom yüklenirse sorun olmaz.

Aynen.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

BU8DFgrCAAA887A.jpg

1-2 hafta içinde iş tamam, sonra gelsin 4.4 kitkat :)

Bu arada pil durumunuz nasıl arkadaşlar, 2 gündür pek kullanmıyorum, masada duruyor, 3-4 foto 1 video çektim, 3-4 kısa konuşma yaptım ve biraz kurcaladım, 2 gün 13 saattir açık, pil %63 de, nasıl iyimi? eco mod aktif ve ekran ışığı oto modda :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

İlginçmiş bu :)

Ben dün gece saat 23:00 de şarjdan aldım.Sabah telefon görüşmesi çok az karıştırma ile.Ve şu anda wifi + mobil veri paylaşımı açık şekilde.Eco mod aktif ve ekran ışığı oto modda.Şu an itibariyle % 84 

10 saat 45 dakika :D

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Intellicover 2.0 tavsiye olunur, benzer şekilde çalışıyor ve çok pratik ;)

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hemen i

Intellicover 2.0 tavsiye olunur, benzer şekilde çalışıyor ve çok pratik ;)

Hemen irdeleyeyim.

İnceledim, proximity nin yanında çok basit, proximity pro süper, el hareketlerinin şekli bile seçilebiliyor mesela...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Hemen i

Hemen irdeleyeyim.

İnceledim, proximity nin yanında çok basit, proximity pro süper, el hareketlerinin şekli bile seçilebiliyor mesela...

Ben de kurdum ve kullanıyorum. Daha stabil gibi, kullandıkça göreceğim. ;)

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Hemen i

Hemen irdeleyeyim.

hocam telefon başka bir dünya oldu :)

en sinir olduğum şeydi sadece tuş üzerinden açılması. süper oldu :)

böyle faydalı paylaşımlara devam lütfen...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

:D   Eeee hem hTC One hemde Android, daha ne olsun, bazıları gibi bu işler için ne jb lazım ne tweak nede birşey, bizde herşey standart, root sadece ana yazılımla oynayacaksan lazım  :p

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Çıktı abi. Mediamarktlarda var.

hadi ya hemen bakayım :D teşekkürler ... 

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Aman haaa, tonla sorunu varmış sakın alma  :D  :D

o ne biçim fiyat yahu ... iPhone parası ... hani android ucuzdu :D mini olsun ucuz olsun dedik 1400 çıktı .. 

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Birde türkçe olsaydı :) Çok iyi fotolar çekilebileceği bir gerçek ama iyi anlamak lazım geliyor bence.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Mert'in paylaştığı habere istinaden sırf beats var diye hTC alana şaşmak lazım diyorum :)

Forumda herkes bir şeyleri övüyor, memnuniyetlerini bildiriliyor ancak bunu Ali Cihangiroglu yapınca tepki görüyor. Bu da işin garip tarafı. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Katılıyorum, bu alet herbiden güzel, stabil-hızlı-sağlam-kaliteli-hd ekran ve en yüksek ppi değerine sahip, 88 derece görüş açılı ön kameraya sahip sağlam bir cihaz, eğer hTC böyle gidebilirse diğerlerinde örnek olur sanırım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arkadaşlar konuda,konuyla ilgisi olmayan mesajlarda temizlik yaptım. Lütfen paylaşımlarımızı HTC ONe kullanım ve deneyimler üzerine olursa seviniriz.Bilginize

Teşekkürler.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Birde türkçe olsaydı :) Çok iyi fotolar çekilebileceği bir gerçek ama iyi anlamak lazım geliyor bence.

pozlama, iso, kontras vs. ayarları biliyorsanız elle ayarlayın diyor kısaca, o zaman baya güzel çekiyor yani :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Eğer haber doğruysa, bence beats ; LG, nokia veya samsungla anlaşacak. Bunuda buraya yazdım. :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu ara inanılmaz şarj tüketiyorum. İnternet kullanımını anlamak için mümkün olduğunca telefonu kullanıyorum. Mobil bağlantım sürekli açık konumda. Bir günü zor çıkarıyorum. Sadece 15_20dakika konuşma. Bol mesaj ve foruma giriyorum.Başka bir extra yok bilemedim normal mi

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Eğer haber doğruysa, bence beats ; LG, nokia veya samsungla anlaşacak. Bunuda buraya yazdım. :)

Haydaaa, Microsoft ta darda olan hTC yi alırsa yada ortaklığa giderse bir bakmışsın eskinin ipaq leri, win8 ve Lumia ile harmanlanıp mega hTC telefonlar ortaya çıkmış, olmaz değil, toplu halde win8 e geçeriz artık, beast te geri gelir, zaten Lumia ile beats varsa olabilir.

Amma yazdım haaa  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...